Salgs- & leveringsbetingelser

Bestilling af varer
Varer hos A.T. MC-Teknik bestilles og sælges udelukkende via vores webshop på www.atmcteknik.dk, og der er ikke mulighed for køb, afhentning samt returnering af varer på vore adresser i Padborg, Hammel og Hadsten.

Priser
A.T. MC-Teknik’s priser fremgår på www.atmcteknik.dk. De anførte priser er ab sælgers lager og excl. forsendelsesomkostninger. Der tages forbehold for trykfejl, pris- og kursændringer. Alle priser er angivet i Danske kroner (DKK) incl. 25% moms.

Levering
Ved køb af produkter hos A.T. MC-Teknik er A.T. MC-Teknik’s salgs-& leveringsbetingelser gældende. A.T. MC-Teknik fraskriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering. Det skal bemærkes, at det kan forekomme, at varer og reservedele fra vores leverandører er forsinkede. Vores leveringstid på 1 til 2 hverdage, er derfor altid en estimeret leveringstid. Medfølgende manualer til A.T. MC-Teknik’s produkter forekommer hyppigt på Engelsk og køber kan ikke rette krav mod A.T. MC-Teknik om at disse skal være på Dansk. Der tages forbehold for trykfejl samt ændringer i produkternes specifikationer.

Forsendelse
Ved bestilling via webshoppen på www.atmcteknik.dk beregnes de totale omkostninger incl. gebyrer af webshoppen og oplyses inden køb. Forsendelse foretages efter eget valg med PostNord eller GLS, og for kundens regning. Hvis varen ved modtagelse viser tegn på transportskade skal køber selv rette henvendelse til transportøren PostNord eller GLS. A.T. MC-Teknik er ikke ansvarlig for dækning af transportskader.

Betalingsbetingelser
Alle leverancer sker mod kontant betaling med betalingskort, MobilePay, Anyday eller bankoverførelse, med mindre kreditaftale er indgået. Alle priser er kontantpriser og der ydes ikke kontantrabat. Kredit kan ydes til virksomheder samt vore engroskunder efter positiv kreditgodkendelse, -overskrides en betalingsdato er A.T. MC-Teknik berettiget til at debitere rente 1,5% pr. påbegyndt måned fra forfaldsdato til betalingen sker. Betales der med betalingskort eller MobilePay, trækker vi først beløbet fra din konto når vi har afsendt varen eller varerne.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Reklamation
Såfremt varen eller dele deraf viser sig at være mangelfuld/fejlbehæftet (fabrikations- og materialefejl) har køberen 2 års reklamationsfrist fra modtagelsesdagen. Reklamation skal meddeles A.T. MC-Teknik snarest muligt efter varens modtagelse og inden rimelig tid efter det tidspunkt, hvor køberen har eller burde have opdaget manglen. A.T. MC-Teknik er forpligtet til, indenfor rimelig tid, at afhjælpe manglen. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug, samt hvis varen er blevet ændret / modificeret, har været monteret og eller tilsluttet forkert. Såfremt en reklamation fører til kreditering forbeholder A.T. MC-Teknik er sig ret til at foretage fradrag for eventuelt manglende emballage eller tilbehør. Såfremt en vare, der er returneret som garantireparation intet fejler, vil køber blive debiteret et eftersynsgebyr på kr. 400,00 excl. moms + forsendelsesomkostninger.

Fabriksgaranti
Visse producenter yder fabriksgaranti ud over de 2 års reklamationsret. Det fremgår på salgstidspunktet om et produkt er omfattet af fabriksgaranti. Fabriksgarantier ydes ikke af A.T. MC-Teknik, men ydes direkte af producenten. Ombytning til ny vare kan kun påregnes produkter hvis muligheden for reparation er udelukket. A.T. MC-Teknik friholder sig for ethvert ansvar angående fabriksgarantier.

Service
Ved fremsendelse af varer til inspektion/reparation bedes følgende procedure fulgt af hensyn til at fremme ekspeditionen:
Vedlæg udførlig fejlbeskrivelse/årsag til returneringen
Eventuelle tilhørende dele mm. skal altid følge produktet
Indpak varen i egnet og holdbar emballage
Send varen til A.T. MC-Teknik (Administration), Siriusvej 1, 8370 Hadsten
I tilfælde af fejl ved varen, som hører ind under den 2-årige reklamation, returnerer A.T. MC-Teknik varen uden forsendelsesomkostninger for køber. Reparation af varer uden for garanti faktureres med kr. 400,00 pr. time excl. moms. I denne pris indgår ikke reservedele. Mindste takst er 1/2 time.

Returret og fortrydelsesret
A.T. MC-Teknik yder 14 dages fuld returret for forbrugere, hvor køb er leveret via post, såfremt varen fremstår som ny og er i original emballage.
Returnering af korrekt leverede skaffevarer, elektriske komponenter med brudt emballage, samt fejlfrie fungerende varer, som af kunden har været monteret er ikke muligt. Varer der ikke forefindes i webshoppen vil altid være en skaffevare.
Forsendelsesomkostninger krediteres ikke.
Hvis et postordrekøb fortrydes kan varen returneres inden 14 dage fra modtagelsen til A.T. MC-Teknik (Administration), Siriusvej 1, 8370 Hadsten. Det er vigtigt at du vedlægger kopi af faktura samt reg./konto nr. til din bankforbindelse, da vi ellers ikke kan overføre dit tilgodehavende.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage eller blot returnere varen, uden samtidig at give os besked. Du kan enten medsende de krævede oplysninger om faktura-, og eller ordre nr. samt din bankforbindelse, eller sende disse på mail til: [email protected].
Varer der sendes til afhentning i pakkeshops og lignende er ikke muligt for os at afhente, og bliver således afvist og tilbagesendt til afsender.
Efter varens ankomst krediteres denne iflg. gældende lovgivning indenfor 30 dage.

Ansvarsbegrænsning
I det omfang A.T. MC-Teknik i henhold til lov om produktansvar kan gøres ansvarlig overfor køberen, er A.T. MC-Teknik’s ansvar begrænset til produktansvaret, og omfatter således ikke ansvar for eventuelt tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab m.v. A.T. MC-Teknik påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjemand.